Your Cart
  • Gratis verzending!
  • VOOR 16:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
  • 14 dagen bedenktijd!

Nationale Stepdag 2014

De Nederlandse Autoped Federatie organiseert op 8 augustus 2014 weer de Nationale Stepdag in Apeldoorn. Op deze gezellige dag worden tal van verschillende soorten activiteiten georganiseerd en heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met onder andere HondenSteps.nl. Tevens is het een zeer informatieve dag voor diegene die graag meer te weten wilt komen over het steppen en alles wat daarbij komt kijken.

Programma Nationale Stepdag 2014

Tijdens de Nationale Stepdag is er van alles te doen. Zo wordt er om 10.30 uur in de ochtend een clinic gegeven door de Nederlandse Autoped Federatie die ongeveer een half uur in beslag zal gaan nemen. U dient zichzelf vooraf in te schrijven op deze website en dient te beschikken over een identificatiebewijs. Om deel te nemen aan de clinic hoeft u niet over een eigen step te beschikken. Deze worden beschikbaar gesteld door de organisatie.

Er worden tevens verschillende steptochten georganiseerd voor diegene die eens lekker de benen wilt losgooien op deze gezellige dag. Tevens kunt u gebruik maken van de lunch á 10 euro per persoon (ook vooraf inschrijven). Voor kinderen zijn er ook speciale stepraces en wanneer uw kind of kinderen daaraan meedoen heeft u lekker de tijd om de stepmarkt te bezoeken waar u ons ook zult treffen. Het volledige programma van de Nationale Stepdag 2014 is hier te vinden.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!