Over mij

Wie ben ik en waarom zou je bij mij een (honden)step kopen?

Zelf vind ik het prettig om te weten bij wie ik iets koop, vandaar dat ik mijzelf graag kort voorstel:

Mijn naam is Rudy Simons en ik bezit meerdere (internet)bedrijven, waaronder Hondensteps.nl. Ik ben met deze website begonnen omdat ik heb gemerkt dat er weinig websites zijn die hondenbezitters goed informeren over de aankoop van hun step en accessoires. Dit terwijl het toch een belangrijke aankoop is waar jij en je hond veel plezier aan zullen gaan beleven.

Omdat het zonde is wanneer een aangeschafte step nauwelijks wordt gebruikt denk ik graag met je mee voor een passende step. Mocht je dus – ondanks onze keuzehulp – twijfelen neem dan contact met ons op via het contactformulier, whatsapp, de chat of een telefoontje.

Over mijzelf:
Ik ben onder meer eigenaar van de websites https://goedkopecaravanhuren.nl. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en daarom verhuur ik een kamer in mijn huis. Als persoon ben ik erg klantgericht, wat gelukkig ook terug te zien is in de recensies die anderen over mij geschreven hebben:

Mocht je meer over mijn achtergrond willen weten dan kan je dat vinden op mijn LinkedIn-profiel: https://www.linkedin.com/in/rudysimons1

Sportieve groet,

Rudy Simons