Your Cart
  • Gratis verzending!
  • VOOR 16:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
  • 14 dagen bedenktijd!

Goedkoop alternatief voor de sportschool

Sporten voor een betaalbare prijs

Een goedkoop alternatief voor de sportschool is door te gaan steppen. Steppen is namelijk stukken goedkoper dan iedere maand weer dat sportschoolabonnement te moeten betalen. Sommige sportscholen presteren het zelfs om het voor leden haast onmogelijk te maken om zichzelf af te melden, iets wat tot behoorlijke irritatie kan leiden van de abonneehouder. Mede daarom is steppen een geweldig alternatief voor diegene die de sportschool beu is en toch aan zijn of haar conditie wilt gaan werken.

Allereerst is het goed om te kijken wat het steppen nu eigenlijk precies inhoud. Steppen doe je buitenshuis en het liefste in een natuurrijke omgeving, maar waarom specifiek steppen en niet bijvoorbeeld fietsen hoor ik je denken? Uiteraard zijn er andere mogelijkheden naast het steppen, maar het grote voordeel wat steppen ten opzichte van bijvoorbeeld fietsen heeft is de verbranding van calorieën die vele malen sneller gaat dan bij het fietsen. In tien minuten actief steppen verbrand je ongeveer net zoveel calorieën als met een kleine dertig minuten fietsen. Daarnaast is het ook gewoon leuk om eens wat anders te doen dan alleen maar fietsen, hardlopen of de sportschool te bezoeken.

De aanschaf van een step is iets waar je goed over na moet denken. Er zijn immers tal van mogelijkheden. Zo zijn er steps met een hoge opstap speciaal voor de wat grotere mensen en steps voor de kleinere mens onder ons. Om een juiste keuze te maken volgen hieronder een aantal voorbeelden van keuzes die je zou kunnen maken wanneer je een step gaat kopen.

KickBike Steps

Het meest bekende merk steps is KickBike. Dit merk zien we vaak terug bij professionele sporters die tijdens hun zomer of winterstop toch aan de conditie willen blijven werken. Tevens wordt er tijdens de verschillende stepkampioenschappen vaak gebruik gemaakt van de steps van dit grote merk. Dat is niet voor niets. KickBike fabriceert namelijk steps van een zeer hoge kwaliteit. De steps van het merk KickBike zijn te herkennen aan de grote voorwielen en kleine achterwielen, misschien heb je er weleens een zien langsrazen.

KickBike maakt over het algemeen niet echt goedkope steps. Dit heeft onder andere te maken met de kwaliteit die men kan garanderen op alle modellen. Zo zijn alle modellen van KickBike uitgerust met een gereedschapssetje en geeft men minimaal twee jaar volledige garantie op de steps. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals onder andere aluminium.

Yedoo Steps

Een ander zeer bekend merk is Yedoo. Dit merk staat wat lager in de markt als het gaat om de prijzen van de modellen. Dit merk is gewoonweg een stuk goedkoper dan KickBike en daarnaast zien de steps van Yedoo er ook totaal anders uit, zoals je bij HondenSteps.nl kunt zien. Yedoo zorgt er overigens wel voor dat de steps ook van zeer goede kwaliteit zijn door het gebruik van hoogwaardig materiaal. Wel krijgt de eigenaar van de step geen extra’s zoals het gereedschapssetje van KickBike en geeft het merk soms korter garantie dan KickBike.

Steppen is een goedkoop alternatief voor de sportschool, omdat je namelijk een step eenmalig aanschaft en daarna vrij bent om de step te gebruiken. Je bent niet gebonden aan een abonnement en kunt gaan en staan wanneer je wilt. Lekker genieten van de plaatselijke natuur en tegelijkertijd aan de conditie werken. Een ideale mix.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!