Your Cart
  • Gratis verzending!
  • VOOR 16:00 BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
  • 14 dagen bedenktijd!
Yedoo Mezeq Hondenstep

Yedoo Mezeq Hondenstep

Een betaalbare hondenstep

Wanneer we de Yedoo Mezeq bekijken dan valt direct zijn compacte uiterlijk op en dat is niet voor niets. Het merk Yedoo staat erom bekend compacte steps te maken. Dit in tegenstelling tot KickBike, die over het algemeen een stuk grotere steps produceert.

De steps van Yedoo zijn een stuk goedkoper dan zijn concurrent KickBike, dit heeft meerdere redenen. Allereerst is er de voetenplank waar u zichzelf mee afzet. Deze is bij Yedoo van kunststof en vaak minder breed dan zijn concurrent. Zoals gezegd is het uiterlijk ook totaal anders. Het voorwiel is minder hoog wat voor de een fijn werkt en voor de ander niet. Het is maar net wat u gewend bent of wat u zichzelf heeft aangeleerd. De standaard waarmee u de step neerzet verschilt ook weer. De standaard zorgt er namelijk voor dat uw step recht op de grond staat en bij KickBike zien we slechts een enkele standaard waardoor de step schuin op de grond staat wat zorgt voor minder stabiliteit.

De Yedoo Mezeq lijn is een zeer betaalbare step die ook vaak als instapmodel wordt gebruikt voor diegene die nog geen ervaringen hebben met het steppen. Het is niet zo dat het merk Yedoo kwalitatief minder is dan bijvoorbeeld KickBike. Men heeft gewoon een andere weg ingeslagen en richt zich tevens op een ander publiek. Op zowel Yedoo als KickBike zit 2 jaar fabrieksgarantie dus ook daarin verschillen de merken niets van elkaar. Wij hebben voor u een video gemaakt over de Yedoo Mezeq die u hieronder kunt bekijken. Vragen en/of opmerkingen? Contacteer dan onze klantenservice, wij helpen u graag op weg!

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!